DREPTURI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI


Cine suntem?

Site-ul www.tinar.ro si aplicatia de mobil sunt proprietatea SC FINANCIAL DREAM SOLUTIONS SRL cu sediul in Bucuresti, Strada SPĂTARULUI, Nr. 40, PARTER, CAMERA 11, Ap. 1 , 020776 sector 2, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/6532/2015 (C.U.I): RO34585813, denumita in cele ce urmeaza TinaR.

Ce drepturi are un vizitator/client TinaR?

Poate fi sigur ca pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.

Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente majore (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete).

Poate fi sigur ca datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de TinaR catre terte institutii.

Poate solicita TinaR stergerea oricaror date personale colectate trimitand un e-mail la adresa secretariat@tinar.com.

Se poate dezabona oricand de la Newsletter, facand click pe linkul prezent in subsolul oricarui e-mail.

Care sunt obligatiile vizitatorului?

Folosirea acestui site/aplicatie implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Prevederile de mai jos pot fi modificate fara notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in sectiunea Termeni si Conditii.

Dreptul de autor al TinaR asupra continutului publicat pe site

Intregul continut al site-ului si aplicatiei (inclusiv Newsletterele) este proprietatea Concert Design si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor Concert Design orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail office@tinar.ro!

Produsele oferite. Politica de preturi

Concert Design isi rezerva dreptul de a-si alege clientii: daca se inregistreaza doua comenzi consecutive a caror livrare nu a fost confirmata de client la curier si pachetul se intoarce de doua ori la depozit, a treia oara nu va mai fi preluata si procesata comanda acelui client.


Produsele comercializate in e-shop sunt noi.
Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugata, TVA (19%).

In situatii exceptionale:

- unele produse nu pot fi livrate, din cauza lipsei de stoc; TinaR va anunta clientul si va returna orice plata facuta in avans de catre acesta

- preturile pentru anumite produse pot fi listate gresit pe site, din cauza unor erori tehnice; TinaR va anunta clientul si nu va livra produsele respective

Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

Plata produselor

Informatii detaliate, pe pagina dedicata, AICI.

Livrarea produselor

Informatii detaliate, pe pagina dedicata, AICI.

Garantia produselor

Concert Design ofera certificate de garantie pentru produse, acestea fiind trimise impreuna cu factura fiscala si piesele comandate.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.

In cazul in care produsele ajung la companie neinsotite de aceste documente, nu vor fi acceptate, urmand sa fie returnate fara solutionare.

Politica de retur

Informatii detaliate, pe pagina dedicata, AICI.


Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri

Site-ul www.tinar.ro si aplicatia de mobil sunt gazduite de serverele unei terte firme, asa incat Concert Design nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.

Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor din care se ajunge prin legaturi in e-shop.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul TinaR este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Concert Design detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.tinar.ro sau aplicatia de mobil. Abonatii newsletterului TinaR pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii, in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul.

Politica de confidentialitate

SC Concert Design SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatoarei confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa office@tinar.ro.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Concert Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.


Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre SC Concert Design SRL este periodic analizata in privinta securitatii.

Concert Design se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania Concert Design nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.tinar.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către TinaR la comenzi@tinar.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.


Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online TinaR, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.